Altın 5781.504
BIST 10918.51
Dolar 42.5298
Euro 49.5965
Sterlin 56.7863

Taraftar tepkisi Konyaspor’u Amedspor’un teklifini reddetmeye zorladı

Konyaspor, genç futbolcu Abdurrahman Üresin’in Amedspor’a kiralanması teklifini, taraftarın sosyal medyadaki yoğun tepkisi sonrası reddetti. Futbol Şube Sorumlusu Oktay Erkek ve Yusuf Küçükbakırcı detayları açıkladı.

Taraftar tepkisi Konyaspor’u Amedspor’un teklifini reddetmeye zorladı

Geçtiğimiz günlerde Konyasporlu taraftarlar, sağ bek Abdurrahman Üresin’in TFF 1. Lig ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler’e kiralanacağı iddialarına sosyal medyada sert tepki göstermişti. “Bu kulübün adını lekeleyemezsiniz”, “Bu karardan geri dönün” gibi paylaşımlarla tepki gösteren taraftarlar, kulüp yönetimini harekete geçirmişti.

TV 42 canlı yayınında konuşan Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Oktay Erkek, söz konusu teklifin taraftarın tepkisi nedeniyle gerçekleşmediğini belirtti. Amedspor ile görüşmelerin olduğu ancak herhangi bir anlaşma sağlanmadığını ifade eden Erkek, taraftarın görüşlerinin etkili olduğunu açıkladı.

taraftarin-tepkisi-konyasporu-amedspor-transferinden-vazgecirdi.jpg

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı ise, Amedspor’dan gelen kiralama teklifinin parasal olarak kulüp açısından uygun olduğunu ancak şehrin ve taraftarın tepkisinin göz önünde bulundurularak transferden vazgeçildiğini söyledi. Küçükbakırcı, sezon başında ortamın bozulmaması ve camianın huzurunun korunmasının öncelikli olduğunu vurguladı.

taraftarin-tepkisi-konyasporu-amedspor-transferinden-vazgecirdi-001.jpg

Yusuf Küçükbakırcı, Abdurrahman Üresin’in geleceğiyle ilgili olarak ise menajeriyle görüşmelerin devam ettiğini, birkaç 1. Lig kulübünden teklif geldiğini ve Boluspor ile anlaşmaya yakın olduğunu söyledi.

Abdurrahman Üresin’in hangi takımda forma giyeceğinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

taraftarin-tepkisi-konyasporu-amedspor-transferinden-vazgecirdi.png

İlgili Haberler
 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum