Uğurcan Yazğılı: Önümüzdeki sezon çok farklı olacak

İlhan Palut'un 'oynatmadığım için pişman oldum' dediği Uğurcan Yazğılı, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Yazğılı: Önümüzdeki sezon çok farklı olacak

İlhan Palut'un 'oynatmadığım için pişman oldum' dediği Uğurcan Yazğılı, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ligi üçüncü tamamladıkları mutlu olduklarını ifade eden Yazğılı, yeni sezonda daha çok forma şansı bulmak istediğini söyledi. Gelecek sezonun kendisi için daha farklı olacağını kaydeden genç futbolcu, “Yeni sezonda da inşallah en iyi şekilde hazırlanıp ben de daha çok forma şansı bulmak istiyorum. Bunun için çok çalışacağım. Önümüzdeki sezon benim için çok farklı olacak” diye konuştu.

“HEDEFİM A MİLLİ TAKIM”

Sabahspor'a konuşan ve hedefinin A Milli Takım formasını giymek olduğunu kaydeden Uğurcan Yazğılı, “Öncelikli hedefim burada düzenli oynamak sonra ülkemizi en iyi şekilde Avrupa'da temsil etmek ve tabii ki tüm Türk futbolcuların hedefi olan A Milli Takım formasını giymek. İnşallah burada uzun süre oynadıktan sonra da Avrupa'ya gitmek hedeflerim arasında” diye konuştu.

“ABİMİZİ KAYBETTİK”

Genç futbolcu, ligdeki kazanılan üçüncülüğü trafik kazasında vefat eden Ahmet Çalık’a armağan ettiklerini kaydederek, “Her şeyden önce bir abimizi kaybettik. Ben buraya gelmeden oldu bu olay. Türkiye'yi sarstı. Çünkü tüm Türk futbolunun sevdiği bir oyuncuydu. Onun için bu sezon ekstra bir uğraştık. Hedefimize de ulaştığımız için çok mutluyuz. Keşke o da aramızda olsaydı. Bu üçüncülüğü de ona armağan ediyoruz” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.