Ünal Karaman’dan Konyaspor paylaşımı

İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Konyaspor’un Pazar günü oynayacağı kritik Ankaragücü maçında tribünde olacağını söyledi. Karaman, tüm Konyalıları da takıma destek için maça davet etti.

Ünal Karaman’dan Konyaspor paylaşımı

Konyaspor’da hem futbolcu hem de teknik direktör olarak görev yapan ve son genel seçimde İYİ Parti’den milletvekili seçilen Ünal Karaman’dan, yeşil-beyazlı renklere gönül veren taraftara çağrı geldi.

Konyaspor’da forma giyerken çekilmiş bir fotoğrafı ile sosyal medya hesabından paylaşım yapan Karaman, Pazar günü oynanacak kritik maçta kendisinin de tribünde olacağını duyurdu.

“Gün tek ses ve tek yürek olma günüdür” diyen Karaman, “Şehrimizin gururunun bu önemli gününde, Konyamıza ve Konyaspor’a kıymet veren tüm hemşehrilerimi tribündeki yerini almaya ve takımımıza destek olmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Karaman’ın paylaşımının altına yapılan yorumlarda yerel seçim mesajları ön plana çıktı ve İYİ Partili vekilin 2007 yılında sarf ettiği “Benim Konyaspor’a ihtiyacım yok, Konyaspor’un bana ihtiyacı var” sözleri hatırlatıldı.

unal-karamandan-konyaspor-paylasimi.png

unal-karamandan-konyaspor-paylasimi-002.png

unal-karamandan-konyaspor-paylasimi-001.png

unal-karamandan-konyaspor-paylasimi-003.png

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum