3 küçük kızını öldüren müezzin hakkında ‘uyarı’ detayı

Trabzon’da 3 küçük kızını, tabancayla öldüren müezzin Emre Göktaş’ın, daha önceki görev yerinde disiplinsiz hareketleri nedeniyle ‘uyarı’ aldığı ortaya çıktı. İmam ve cemaatle sürekli tartışan Göktaş’ın görev yerinin 2 ay önce değiştirildiği öğrenildi.

3 küçük kızını öldüren müezzin hakkında ‘uyarı’ detayı

Acı olay, geçtiğimiz akşam Of ilçesine bağlı Uluağaç Mahallesi’nde yaşanmıştı. İddiaya göre; Of Müftülüğünde müezzin olan Emre Göktaş, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp 3 kızını öldürdüğünü söyledi. İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çay bahçesine gelen ekipler, yerde kanlar içinde yatan Yaren, Hiranur ve Elif Göktaş kardeşlerin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde bekleyen Emre Göktaş suç aleti tabancayla gözaltına alındı.

Çocukların cansız bedeni olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Otopsi işleminin ardından 3 kardeş, dün Çaykara ilçesi Taşhanpazarı Mahallesi'nde toprağa verildi. 

2021/09/01/tarifsiz-aci-muezzin-babalarinin-baslarindan-vurup-oldurdugu-3-cocuk-topraga-verildi-003.jpg

Emre Göktaş da çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

2021/09/01/tarifsiz-aci-muezzin-babalarinin-baslarindan-vurup-oldurdugu-3-cocuk-topraga-verildi-002.jpg

'UYARI' DETAYI

Daha önce Rize’deki Fener Camisi’nde müezzin olarak görev yapan Göktaş’ın sürekli cami imamı ve cemaatle tartıştığı, kavga ettiği ve sorunlar yaşadığı ortaya çıktı. Disiplinsiz hareketlerini sürdüren ve hakkında sürekli şikayet gelen Göktaş’ın, Rize İl Müftülüğüne çağrılarak uyarıldığı belirtildi. Göktaş’ın devam eden disiplinsiz hareketleri nedeniyle 2 ay önce görev yerinin değiştirildiği, Trabzon’un Of İlçe Müftülüğü emrine verildiği ifade edildi.

2021/09/01/tarifsiz-aci-muezzin-babalarinin-baslarindan-vurup-oldurdugu-3-cocuk-topraga-verildi-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.