Afyon - Konya yolu trafiğe kapandı

Karayollarında günün yol durumunu belli oldu. Son bilgiye göre; hangi yollar kapalı, hangi yollarda çalışma var? İşte Konya’nın da yer aldığı il il yeni liste.

Afyon - Konya yolu trafiğe kapandı

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre; Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları Dahil) Otoyolunun Ulucak Kavşağı-Karasuluk Kavşağı arasındaki Belkahve Tünelinde 22:00-06:00 saatleri arasında günübirlik bakım-onarım çalışması nedeniyle çalışma programına göre önce İzmir sonra İstanbul yönünde ulaşım tek şeritten sağlanacaktır.

Anadolu Otoyolunun Kızılcahamam Kavşağı-Kahramankazan Kavşağı Kesimi 1.km.sinde bulunan Hamamçayı Köprüsünde genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

İzmir-Aydın Otoyolunun 1-4.km.leri arasında Aydın Şehir Hastanesi bağlantı yolu otoyol kesişim köprüsü çalışması nedeniyle İzmir-Aydın istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Aydın-İzmir istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Kızılcahamam-Kahramankazan- Ankara yolunun 6-7.km.leri arasında Türkiye Elektrik İletişim A.Ş. tarafından yapılacak olan enerji nakil hattı havai hat geçiş çalışmaları nedeniyle Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunda 08:00-17:00 saatleri arasında çalışmalar esnasında trafik aralıklarla kısa süreli ve kontrollü olarak trafiğe kapatılacaktır.

Afyonkarahisar-Konya yolu Ilgın Şehir Geçişinin 18.km.sinde bulunan Ilgın Otogar Kavşağı Üst Geçidinde genleşme derzi onarım işi nedeniyle Afyonkarahisar-Konya istikameti ulaşıma kapatılmış olup trafik yan yoldan sağlanmaktadır.

Samsun-Ordu yolunun 0-1 km.leri arasında sanat yapıları çalışmaları nedeni ile ulaşım kontrollü sağlanmaktadır.

Antalya-Alanya yolunun 24-25.km.leri arasında Manavgat Otogar Köprülü Kavşağında köprü genleşme derzi onarım çalışması nedeniyle Antalya geliş istikameti 11.12.2023 tarihine kadar, Alanya gidiş istikameti ise 22.12.2023 tarihine kadar trafiğe kapatılarak ulaşım yan yollardan sağlanacaktır.

(Düzce-Zonguldak) İl Sınırı-Ereğli-Zonguldak yolunun 16-17.km.leri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Denizli-Serinhisar yolunun 21-23.km.leri arasında beton hendek çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Trabzon-Gümüşhane İl Sınırı-Torul-Gümüşhane yolunun 18-25.km.leri arasında bulunan Kürtün Kavşak, Köprübaşı ve Torul Tünellerinde havalandırma sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanacaktır.

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.