Afyon TOKİ kura sonuçları isim listesi 2023 I CANLI İZLE

TOKİ’nin Afyon Sandıklı, Emirdağ, Dazkırı, Bolvadin, Beyyazı, İscehisar, Bayat, Sinanpaşa, Başmakçı’da yapacağı 2+1 ve 3+1 sosyal konutlar için kura çekimi bugün yapılıyor. İşte TOKİ Afyonkarahisar kura çekilişi sonuçları, isim listesi ve canlı yayını.

Afyon TOKİ kura sonuçları isim listesi 2023 I CANLI İZLE

Afyonkarahisar TOKİ kura çekimi sonucu isim listesi 2023 belli oldu mu? TOKİ Afyon kurada çıkan isimler kimler? TOKİ Afyon merkez ile Sandıklı, Emirdağ, Dazkırı, Bolvadin, Beyyazı, İscehisar, Bayat, Sinanpaşa, Başmakçı ilçeleri kura sonuçları 2023 isim listesi çıktı mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ eliyle yürütülen sosyal konut projesi İlk Evim İlk İş Yerim için kura çekilişleri, deprem nedeniyle verilen aranın ardından yeniden başladı.

5 milyondan fazla vatandaşın başvurduğu TOKİ kuraları 8 Mart 2023 Çarşamba günü Afyonkarahisar Sandıklı, Emirdağ, Dazkırı, Bolvadin Beyyazı, İscehisar, Bayat, Sinanpaşa, Başmakçı ile devam ediyor.

TOKİ, Afyonkarahisar merkezde 191, Sandıklı’da 278, Emirdağ’da 316, Dazkırı’da 63, Bolvadin’de 150, Beyyazı’da 94, İscehisar’da 96, Bayat’ta 219, Sinanpaşa’da 164, Başmakçı’da 127 konut yapacağını duyurmuştu.

AFYON TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023

Kocatepe Spor Kompleksi Tınaztepe Salonunda yapılan Afyonkarahisar TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi çekilişini canlı olarak izleyebilirsiniz.

İşte TOKİ Afyon kura çekiminde çıkan ilk isimler:

afyon-toki-kura-sonuclari-isim-listesi-2023-i-canli-izle.jpg

afyon-toki-kura-sonuclari-isim-listesi-2023-i-canli-izle-001.jpg

afyon-toki-kura-sonuclari-isim-listesi-2023-i-canli-izle-002.jpg

afyon-toki-kura-sonuclari-isim-listesi-2023-i-canli-izle-003.jpg

İlk Evim TOKİ Afyon Sandıklı, Emirdağ, Dazkırı, Bolvadin, Beyyazı, İscehisar, Bayat, Sinanpaşa, Başmakçı kura çekilişi 2023 tamamlandıktan sonra belirlenen hak sahiplerinin isimlerinin tam listesi ile başvuru listesine PDF olarak ulaşmak ve indirmek için TIKLAYIN

Haber Dairesi (Afyonkarahisar Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.