Aydın'da bir kişi pompalı tüfekle öldürüldü

Aydın Didim’de, daha önceden husumetli oldukları öğrenilen kişiler arasında çıkan kavgada pompalı tüfekle vurulan bir kişi hayatını kaybetti.

Aydın'da bir kişi pompalı tüfekle öldürüldü

Aydın Haber: Anadolu Haber Ajansı’nın (AA) haberindeki iddiaya göre; Aydın'ın Didim ilçesinde pompalı tüfekle vurulan kişi hayatını kaybetti. Burhan Soydan (28), kız isteme nedeniyle daha önceden husumetli olduğu ailenin Hisar Mahallesi'nde yaşadığı evin sokağına gitti.

Burada çıkan tartışmada Soydan, pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu ağır yaralandı. Etraftaki vatandaşların ihbarı ile bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Soydan’ın yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

R.T. (16), bölgede inceleme yapan polise, kendisinin ateş ettiğini söyledi. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, ateş edenin R.T. değil, V.Ö. (34) olduğunu belirledi. Gözaltına alınan R.T ve V.Ö. işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

aydinda-bir-kisi-pompali-tufekle-olduruldu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.