Bacağını ısıran yılanı öldürüp hastaneye götürdü
|
Son Güncelleme: 12.07.2025 15:23
Bursa’da çadırda kalan Ahmet K., kendisini ısıran 1,5 metrelik yılanı çapa ile öldürdükten sonra poşete koyarak hastaneye gitti. Yılanın zehirsiz olduğu belirlenirken, Ahmet K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Bursa’da kaldığı çadırda sol bacağını ısıran yılanı öldürüp poşete koyduktan sonra hastaneye gitti. Ahmet K’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Bursa Yenişehir ilçesi Karasıl Mahallesi’nde mevsimlik işçilerin kaldığı çadırlarda yılan görüldü. Ahmet K., çadırına 1,5 metre boyundaki boz yılanı görerek çıkarmak istedi.
Bu sırada yılan, Ahmet K.’yi sol bacağından ısırdı. Yanında bulunan çapa ile yılanı öldüren Ahmet K., onu koyduğu poşetle hem incelenmesi hem de kendi tedavisi için İnegöl Devlet Hastanesi’ne gitti.
Yılanın zehirsiz olduğu belirtildi. Burada tedavi altına alınan Ahmet K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaynak:DHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.