Altın 5777.2
BIST 11003.1
Dolar 42.5244
Euro 49.6169
Sterlin 56.8468

Balkondan düştü sandılar, gerçek başka çıktı

Aydın Efeler’de bir genç kızın balkon düştüğü sanıldı. Olay yerine gelen ekipler, kızın kullandığı ilaç nedeniyle fenalaştığını belirledi. Genç kız hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Balkondan düştü sandılar, gerçek başka çıktı

Olay, Aydın'ın Efeler ilçesinde, Zafer Mahallesi 133 Sokak üzerinde meydana geldi.

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; müstakil bir evin bahçe kısmında genç bir kızın yerde yattığını gören ve sesleri duyan vatandaşlar, genç kızın balkondan düştüğünü sanarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

balkondan-dustu-sandilar-gercek-baska-cikti.jpg

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kıza ilk müdahaleyi yaparken, genç kızın kullandığı ilaç yüzünden fenalaştığı öğrenildi.

balkondan-dustu-sandilar-gercek-baska-cikti-001.jpg

İlk müdahalenin ardından genç kız ambulansla hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.