Başkan Erdoğan'dan Sultan II. Abdülhamid Han'ın türbesine ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultan II. Abdülhamid Han'ın türbesini ziyaret etti. Almanya dönüşü gerçekleşen ziyaret dikkat çekti.

Başkan Erdoğan'dan Sultan II. Abdülhamid Han'ın türbesine ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Türk Talebe Birliği 62. Genel Kurulu'nun ardından Sultan II. Abdülhamid Han'ın türbesine ziyarette bulundu.

Erdoğan, ziyareti sırasında burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a türbe ziyaretinde, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile Birlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Başkanı İsmail Kahraman da eşlik etti.

baskan-erdogandan-sultan-ii-abdulhamid-hanin-turbesine-ziyaret.jpeg

DÜNYAYA FİLİSTİN MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, terör devleti İsrail'in Filistin'deki katliamlarını dünyaya bir kez daha duyurduğu Almanya ziyaretinin dönüşünde 2. Abdülhamid Han'ın türbesini ziyaret etmesi dikkat çekti.

Abdülhamid Han, Yahudilerin gelecekte Yahudi Devleti kuracaklarını öngörerek Yahudilerin Filistin'e yerleşmesini yasaklamıştı.

Abdülhamid Han, para karşılığı kendilerine Filistin'i satmayı teklif eden Yahudilere de şu cevabı vermişti: “Ben bir karış dahi olsa toprak satmam; zira bu vatan bana değil Osmanlı milletine aittir. Milletim bu toprakları kanlarını dökerek kazanmışlardır. Ne ile aldıysak onunla geri veririz"

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.