Beyağaç Belediyesi personel alımı 2024

Denizli Beyağaç Belediyesi, personel eksiğini gidermek için yeni bir ilan yayınladı. Başvurular şahsen alınacak. İşte şartlar, başvuru adresi ve ayrıntılar.

Beyağaç Belediyesi personel alımı 2024

Beyağaç Belediyesi Personel Limited Şirketi, 1 çevre sağlığı teknikeri alım ilanı yayınladı. Buna göre adaylarda aranan şartlar şunlar;

T.C. Vatandaşı olmak. Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkûm olmamak. (Güvenlik araştırması olumsuz gelen kişilerin işe alımı yapılmayacaktır.)

18 - 35 yaş arasında olmak. İkamet adresinin Beyağaç İlçesi sınırları içinde olması. (İlan süresi içinde yapılan ikametgah değişiklikleri kabul edilmeyecektir) Emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığına hak kazanmamış olmak. En az önlisans mezunu olmak (Tercihen Çevre Sağlığı, Çevre Temizliği ve Denetimi ya da Çevre Koruma ve Kontrol Bölümü).

KPSSP93 türünden en az 75 puan almış olmak. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak. (Yapmış, muaf, tecilli) Başvurular belirtilen adrese Şahsen yapılacaktır.

DENİZLİ BEYAĞAÇ BELEDİYESİ İŞ BAŞVURUSU 2024

Beyağaç Belediyesi tarafından alım yapılacağı duyurulan kadroya başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 22-25 Mart tarihleri arasında Zafer Mah. Sağlık Ocağı Cad. No: 1/11 20590 Beyağaç/Denizli adresine yapabilecek.

Başvuru için gerekli belgeler ve detaylara ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2024 DENİZLİ BEYAĞAÇ BELEDİYESİ İŞ İLANLARI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.