Bitlis Eren Üniversitesi personel alımı 2023 | 23 kişi alacak!

Bitlis Eren Üniversitesi, yayınladığı son ilanla sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Başvurular 15 gün boyunca şahsen alınacak. İşte Bitlis Eren Üniversitesi iş başvurusu 2023 - 2024 ayrıntıları.

Bitlis Eren Üniversitesi personel alımı 2023 | 23 kişi alacak!

Bitlis Eren Üniversitesi, Resmi Gazete’de 4/B sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Buna göre alım yapılacak meslekler ve kişi sayıları şu şekilde;

Büro Personeli 3 kişi, Teknisyen 2 kişi, Mimar 1 kişi, Mühendis 1 kişi, Psikolog 1 kişi, Destek Personeli (Temizlik, Basit Bakım, Isıtma gibi hizmetler) 10 kişi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi 5 kişi.

2023 - 2024 BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Adaylarda aranan genel şartlar şunlar;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

657 sayılı Kanunu’nun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar ve kamu görevine iadesi reddedilenler başvuruda bulunamaz.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereğince sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

KPSS B grubu sınavlarından; Lisans mezunları için 2022 KPSS P3 puanı, Ön Lisans mezunları için 2022 KPSS P93, Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS P94 puanı esas alınacaktır.

bitlis-eren-universitesi-personel-alimi-2023-23-kisi-alacak.jpg

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 6. maddesi gereğince “İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

17.04.2021 tarih ve 31457 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” gereğince sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında arşiv araştırması yapılacak olup arşiv araştırması sonucuna göre sözleşme imzalanacaktır.

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ İŞ BAŞVURUSU 2023 - 2024

Bitlis Eren Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 29 Aralık tarihine kadar Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Rahva Yerleşkesi BİTLİS adresine şahsen yapabilecek.

Başvuru şartları, gerekli belgeler ve sürece dair detaylara da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ İŞ İLANLARI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.