Boşanmak isteyen karısını öldürmüştü! Hakime sebebini anlattı

Zonguldak'ta boşanmak isteyen 29 yaşındaki karısını öldüren zanlı, mahkemede, eşini kendisini aldattığından şüphelendiği için öldürdüğünü söyledi. Şüpheli tutuklandı, bir çocuk annesi genç kadının cenazesi ise gözyaşları arasında toprağa verildi.

Boşanmak isteyen karısını öldürmüştü! Hakime sebebini anlattı

İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) haberine göre; Zonguldak'ta bir süredir işsiz olan Emrah Y'den boşanmak isteyen 29 yaşındaki Gülten Y, yaklaşık bir ay önce 7 yaşındaki oğluyla birlikte ayrı eve taşındı. Bir fabrikada işe başlayarak evini geçindirmeye çalışan Gülten Y, dün öğlen saatlerinde eşinin silahlı saldırısına uğradı. Dış kapının eşiğinde tek kurşunla öldürülen Gülten Y'den geriye gözü yaşlı oğlu kaldı.

KAÇTIĞI KÖYDE YAKALANDI

Olay sonrası 20 kilometre uzaklıktaki köye kaçan katil zanlısı koca Cinayet Şube Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu kıskıvrak yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında Zonguldak Adliyesi'ne getirilen katil zanlısı koca, 'Eşe karşı kasten öldürme' suçlamasıyla Cumhuriyet Savcılığınca tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

ALDATILDIĞINI İDDİA ETTİ

Hakim karşısına çıkan Emrah Y, kaçarak evlendikleri eşini çok sevdiğini, ama eşinin kendisinden boşanmak istediğini söyledi. Bunu gururuna yediremediğini öne süren zanlı, eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini, bunun üzerine de eşini öldürdüğünü söyledi. Zanlı, nöbetçi mahkemece tutuklanarak Beycuma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. Zanlı cezaevine götürülmek üzere polis aracına bindirildiği sırada gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

bosanmak-isteyen-karisini-oldurmustu-hakime-sebebini-anlatti.jpg

TOPRAĞA VERİLDİ

Gülten Y’nin cenazesi, işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Bir çocuk annesinin cenazesi, Ayvatlar köyünde cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

bosanmak-isteyen-karisini-oldurmustu-hakime-sebebini-anlatti-002.jpgbosanmak-isteyen-karisini-oldurmustu-hakime-sebebini-anlatti-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.