Bu kez adres Sakarya! Hasta ve yakınları sağlık memuruna saldırdı

Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis'inde görevli sağlık memuru Celalettin Karabıyık, pansuman yaptığı sırada hasta ve yakınları tarafından darbedildi. Saldırganlardan biri gözaltına alındı.

Bu kez adres Sakarya! Hasta ve yakınları sağlık memuruna saldırdı

Olay, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi. 

Kolundan bıçak ile yaralanan kişi, hastaneye pansuman yaptırmaya geldi. 

İddiaya göre sağlık memuru Celalettin Karabıyık'a, "Bana emir verme" diyerek darbetmeye başlayan hasta ve yakınlarına güvenlik görevlileri müdahale etti. 

Haber verilmesi üzerine polis ekipleri geldi. Yaşanan arbede sonrasında saldırganlar hastaneden kaçtı. 

Polis saldırganlardan birini yakalayarak gözaltına aldı. Sağlık memurunun darp raporu alarak saldırganlardan şikayetçi olduğu öğrenildi.

92444a776c2db11a37b4fba8998a5cf2.jpg

'TEKME, YUMRUK VE MAKASLA SALDIRDI' 

Saldırıya uğrayan sağlık memuru Celalettin Karabıyık, saldırı anını anlattı. Yüzüne darbeler alan Karabıyık, "Şahıslar 21.15 sıralarında hastaneye geldiler. Yaralı olan şahıs alkollüydü, kolundan yaralıydı. Bizim cerrahi müdahale odasına geldi. Orada ben müdahalesini yapmak üzere şahsı sedyeye aldım. Yakınları vardı, yakınlarına dışarı çıkmaları gerektiğini söyledim. Şahıs sedyenin yanlış tarafına yattı. Sedyenin yukarısına gelmesi gerekiyordu. Şahsa daha yukarıya yatması gerektiğini söyledim. Müdahalesini ancak öyle yapabilirdim. Bu şekilde ben ona söyleyince, 'Neden bana sert yapıyorsun, çok sert şekilde konuşuyorsun' dedi. Ben de ona tekrar sedyenin yanlış yerine yattığını yukarıya kayması gerektiğini söyledim. Öyle söyleyince ayağa kalktı ve üzerime yürüdü bağırarak saldırmaya başladı. O saldırı üzerine yakınları tekrar içeri girdi. 4 kişilerdi, saldırmaya, tekme ve yumruk atmaya başladılar. Daha sonra şahıs cerrahi makasını alıp onunla bana saldırmaya çalıştı. O esnada güvenlik görevlileri, sağlık personeli arkadaşlar geldiler. Öyle bir arbede yaşandı" dedi.

dcc210395c3c0128ec639e78a595ca60.jpg

085503f2e5fa521b9acbea78322387a8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.