Bugün kapalı yollar açıklandı I 5 Eylül 2023
Kara yollarında son durum ne, hangi yollar kapalı, hangi tünellerde çalışma var? Karayolları Genel Müdürlüğü, günlük bültenini yayımladı. İşte bugünün yol durumu.
Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolunun Şekerpınar Kavşağı-Orhanlı Kavşağı arasında kuzey yolda üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle, Kuzey yol platformu (İstanbul istikameti) trafiğe kapatılacak olup; trafik diğer platformdan gidiş geliş olarak sağlanacaktır. (Her akşam 22:00 ile sabah 06:00 saatleri arasında çalışma yapılacaktır.)
Kızılcahamam-Kahramankazan-Ankara yolunun 46-49 km.ler arasındaki üstyapı yenileme ve yol genişletme çalışmaları nedeniyle Ankara-Kahramankazan istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kahramankazan - Ankara istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Muğla-Denizli yolunun 18-20 km'leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
TAG Otoyolunun Bahçe Kavşağı-Nurdağı Kavşağı mevkiilerinde yolun 1-5.km.leri arasında deprem hasarlarının onarım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Antalya -Alanya Devlet yolunun 78 -131 kilometreleri arasında BSK onarım işi çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
Gediz-Kütahya yolunun 14-17.km.leri arasında köprü genleşme derzi çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
Tokat-Çamlıbel-Sivas yolunun 37-43.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
Kürtün-Torul yolunun 16-47.km.leri arasındaki muhtelif kesimlerde yol şevi temizlik çalışması nedeniyle yol kısa sürelerle trafiğe kapatılarak tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Balıkesir -İzmir yolunun 2-3.km.leri arasındaki Küçükbostancı Köprüsünde genleşme derzi bakım onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
Elazığ-Bingöl İl Sınırı-Bingöl yolunun 28-30.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.
Kaynak:Haber Merkezi



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.