Cami imamı bıçaklı saldırıya uğradı, durumu ağır

Gaziantep’te camideki görevli ile tartıştığı sırada dini değerlere küfreden S.A.S.'yi uyaran cami imamı Mustafa Bulut, bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan imamın durumu ağır. Şüpheli aranıyor.

Cami imamı bıçaklı saldırıya uğradı, durumu ağır

Kepenek Mahallesi'ndeki Kabasakal Paşa Cami'nde yaşanan olayda, iddiaya göre, S.A.S., cami tuvaletinin görevlisi ile tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında S.A.S., dini değerlere küfredince cami imamı Mustafa Bulut (42), kendisini uyarmak için araya girdi.

Madde bağımlısı olduğu iddia edilen S.A.S., bıçakla cami imam Mustafa Bulut'a saldırdı. İmam kanlar içerisinde kalırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İhbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan evli, 4 çocuk babası imam Mustafa Bulut, hastaneye kaldırılıp yoğun bakın ünitesinde tedaviye alındı.

cami-imami-bicakli-saldiriya-ugradi-durumu-agir.jpg

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Valilikten olaya dair yapılan açıklamada, Y.S. ile başka bir kişinin tartıştığı belirtilerek bu esnada cami imamı Mustafa Bulut’un araya girmesi sonrasında Y.S'nin oğlu A.S'nin olay yerine gelerek cami imamını bıçakla yaraladığı üzücü bir olayın meydana geldiği aktarıldı.

cami-imami-bicakli-saldiriya-ugradi-durumu-agir-001.jpg

Olayın ardından hastaneye kaldırılan cami imamı Bulut’un tedavisinin devam ettiği ifade edilen açıklamada, "Olaya karışan Y.S. polis ekiplerimiz tarafından yakalanmış, A.S'nin yakalanma çalışmaları devam etmektedir. Valiliğimiz tarafından cami imamı Bulut’un sağlık durumu ve soruşturma süreci titizlikle takip edilmektedir." denildi.

cami-imami-bicakli-saldiriya-ugradi-durumu-agir-002.jpg

Kaynak:DHA / AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum