Çocuğuna şiddet uygulayan baba tutuklandı

Gaziantep'te çocuğuna acımasızca ve defalarca şiddet uygulayan yabancı uyruklu baba, sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından yakalanarak tutuklandı. Çocuk koruma altına alındı.

Çocuğuna şiddet uygulayan baba tutuklandı

Gaziantep'te çocuğuna şiddet uyguladığı belirlenen yabancı uyruklu baba tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, bir çocuğa şiddet uygulandığına dair sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince inceleme başlatıldı.

Yapılan teknik incelemenin ardından görüntülerde şiddet uygulayan kişinin, çocuğun babası yabancı uyruklu Y.E. olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan Y.E. işlemlerinin ardından adli makamlarca tutuklandı. Mağdur çocuk ise Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce koruma altına alındı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.