Düğün sonrası damat şoku yaşadı: Evlendiği kişi “erkek çıktı” iddiası!

Aydın’da ilginç bir olay yaşandı. Ayrı yaşadığı eşiyle boşanmadığı için yeniden evlenemeyen kişi, nikahsız düğün yaptı. Düğün sonrası aile tartışmada karakolluk oldu. Damat, kadın ismi ile tanıdıkları gelinin resmiyetteki ismi erkek çıkınca şaşkına döndü.

Düğün sonrası damat şoku yaşadı: Evlendiği kişi “erkek çıktı” iddiası!

İlginç olay, Aydın Karacasu'da yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; eşi ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle bir süredir ayrı yaşayan C.B. isimli bir kişi, salon tutarak yeni eşi olacak kişi ile düğün yaptı.

Ailenin yakınlarının katıldığı düğünde damat eski eşinden resmen boşanmadığı için nikah merasimi yapılmadı. İki aile düğün sonrası bir meseleden dolayı tartışıp birbirinden şikayetçi oldu. Damat, karakolda kadın ismi ile tanıdıkları gelinin resmiyetteki ismi erkek çıkınca şaşkına döndü. Gelinlik giyip Karacasulu adamla evlenen şahsın kadın değil erkek olduğu iddiası ortalığı karıştırdı.

Düğün yapan C.B ile erkek olduğu halde gelinlik giyip evlendiği ileri sürülen İ. takma adlı M.K.’nin ilçeden ayrılıp izlerini kaybettirdiği öğrenildi.

C.B. ile İ. takma adıyla tanınan çiftin sosyal medyada paylaşılan düğün fotoğrafı ve videolar en çok ilgi çeken paylaşımlar arasında yer aldı.

dugun-sonrasi-damat-soku-yasadi-evlendigi-kisi-erkek-cikti-iddiasi.jpg

“SEVİYORUM KİME NE” ŞARKISI İLE OYNADILAR

İkilinin paylaşımında, Karacasu Belediyesi Düğün Salonu’nda yaptıkları düğünde, İzmirli olarak tanınan ve gelinlik giyen İ. takma adlı M.K. ile damat C.B.’nin yaptıkları düğünde İbrahim Tatlıses’in ‘Seviyorum kime ne. O yar benim kime ne’ türküsü ile davetlilerin önünde oynadıkları görüldü. İkilinin düğünden sonra ortak kullandıkları sosyal medya hesaplarından düğün fotoğrafları ile videoları paylaştıkları görüldü.

dugun-sonrasi-damat-soku-yasadi-evlendigi-kisi-erkek-cikti-iddiasi-001.jpg

Bir süre önce evli olduğu kadın tarafından terk edildiği öğrenilen C.B.’nin ilginç düğünü Karacasu ve Aydın’da günün konusu haline gelirken, C.B. ile resmi nikahlı karısının birbirlerine karşılıklı olarak boşanma davası açtığı öğrenildi.

dugun-sonrasi-damat-soku-yasadi-evlendigi-kisi-erkek-cikti-iddiasi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.