Emlak Konut Yasir Yılmaz’a emanet

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Emlak Konut Genel Müdürlüğü’nde bayrak değişimi yaşandı. Cengiz Erdem’in yerine göreve Yasir Yılmaz getirildi.

Emlak Konut Yasir Yılmaz’a emanet

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Emlak Konut Genel Müdürlüğü’nde bayrak değişimi yaşandı.

Emlak Konut Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Bugün şirketimizde gerçekleşen devir teslim töreni ile Sayın Yasir Yılmaz, Genel Müdürlük görevini Sayın Cengiz Erdem’den devraldı. Genel Müdürümüz Sayın Yasir Yılmaz’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Görev süresi boyunca değerli hizmetlerde bulunan Sayın Cengiz Erdem’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.” denildi.

Öte yandan genel müdürlükte mini devir teslim töreni düzenlendi. Törene genel müdürlük çalışanları katıldı

YASİR YILMAZ KİMDİR?

1983 yılı Kütahya doğumlu olan Yasir Yılmaz, liseyi Kütahya Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendistliği Bölümünü bitirdi.

İşletme dalında 2. lisans eğitimi alan ve yüksek lisans eğitimini kentsel dönüşüm üzerine yapan Yılmaz, üniversite yıllarından itibaren çeşitli sivil toplum kuruluşlarında (STK) görevler üstlendi.

Meslek hayatına memleketi Kütahya'da başlayan Yılmaz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi iştiraki olan Emlak Konut GYO A.Ş.'de marka değeri yüksek olan çeşitli projelerde teknik uzman ve uygulama müdürü olarak görevler yaptı. Hala şahsına tevdi edilen Uygulama Daire Başkanlığı görevini yürüten Yılmaz, Türk Kızılay'da Yönetim Kurulu üyesi.

Yasir Yılmaz evli ve 2 çocuk babası.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.