Erzurum Atatürk Üniversitesi 99 personel alımı 2023

Erzurum Atatürk Üniversitesi, geçtiğimiz günlerde yayınladığı ilanı iptal etti ve yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İşte alım yapılacak kadrolar ve ayrıntıları.

Erzurum Atatürk Üniversitesi 99 personel alımı 2023

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü, Resmi Gazete’de sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı.

Buna göre alım yapılacak meslekler ve kişi sayıları şu şekilde;

Hemşire 37 kişi, Fizyoterapist 2 kişi, Diğer Sağlık Personeli (Dil ve Konuşma Terapisti) 1 kişi, Diğer Sağlık Personeli (İş ve Uğraşı Terapisti/ Ergoterapist) 1 kişi,

Diğer Sağlık Personeli (Perfüzyonist) 1 kişi, Sağlık Teknikeri (Diyaliz Teknikeri) 2 kişi, Sağlık Teknikeri (Tıbbi Görüntüleme Teknikeri) 3 kişi, Sağlık Teknikeri (İlk ve Acil Yardım Teknikeri) 2 kişi,

Sağlık Teknikeri (Anestezi Teknikeri) 5 kişi, Sağlık Teknikeri (Diş Protez Teknikeri) 1 kişi, Büro Personeli 10 kişi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi 3 kişi,

Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) 25 kişi, Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) 4 kişi, Destek Personeli 1 kişi, Teknisyen 1 kişi.

2023 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’ inci maddesinde belirtilen şartları taşımak zorunludur. 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

2022-KPSS lisans mezunları için KPSS P3, ön lisans mezunları için KPSS P93, ortaöğretim (Lise ve dengi) mezunları için ise KPSS P94 puanına sahip olmak.

erzurum-ataturk-universitesi-99-personel-alimi-2023.jpg

Erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf veya tecilli olmak.

Tüm unvanlara başvuracak adayların, başvuracağı kadroya ilişkin hizmetleri ve kurumun vereceği benzeri diğer görevleri sürekli yapmasına mani olabilecek hastalık ve benzeri engeli bulunmamak.

Vazifesini yerine getirmeye engel olabilecek zihinsel ya da fiziksel herhangi bir engele sahip olmadığını kanıtlayan nitelikte bir sağlık belgesine sahip olmak. (bu belge adaylar yerleştikten sonra işe yerleşmeye hak kazanan adaylardan istenecektir.)

ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İŞ BAŞVURUSU 2023

Erzurum Atatürk Üniversitesi tarafından alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını aşağıdaki ilanda bulunan adreslere yapabilecek.

Ayrıca başvuru için gerekli belgeler ve detaylara da aynı linkten ulaşabilirsiniz.

ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ İŞ İLANLARI 2023 DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.