Giresun Belediyesi yardım başvurusu 2023

Giresun Belediyesi, sosyal ve ekonomik yönden desteklenmesi gereken vatandaşlara belirli yardımlarda bulunuyor. Peki nedir bu yardımlar? Başvuruları nasıl yapılır? İşte ayrıntılar.

Giresun Belediyesi yardım başvurusu 2023

Giresun Belediyesi, maddi durumu iyi olmayan, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara düzenli olarak yardım yapıyor.

GİRESUN BELEDİYESİ YARDIMLARI NELER?

Giresun Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara düzenli olarak nakdi yardım, erzak yardımı, kırtasiye yardımı, bilet yardımı, kombi yardımı, çocuk bezi ve maması yardımı, hasta bezi, kömür, kırtasiye malzemesi ve tüp yardımı ulaşım yardımı ve yakacak yardımında bulunuluyor.

giresun-belediyesi-yardim-basvurusu-2023.jpeg

GİRESUN BELEDİYESİ YARDIMLARI KİMLERE VERİLİR?

Yapılan başvuruları incelemeye alarak hangi hane için yardım yapılacağını belirleyen Sosyal Hizmetler birimi, geçimini sağlamakta güçlük çeken, engellilik, sağlık durumu, ileri yaş, hane kalabalığı, işsizlik veya gelir düzensizliği gibi sebeplerden yoksulluk içinde olanlara öncelik vermektedir. Ek olarak doğal afet, salgın gibi toplumsal problemler veya şehit/gazilik durumlarında da belirli yardımlar yapılmakta.

giresun-belediyesi-yardim-basvurusu-2023-001.jpeg

GİRESUN BELEDİYESİ YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Giresun Belediyesi tarafından yapılan yardımlara başvurmak isteyen vatandaşlar, belediye binasındaki ilgili birimlere başvurabilir veya Giresun Belediyesi internet adresi üzerinden başvurularını yapabilir.

GİRESUN BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM BAŞVURUSU İLETİŞİM ADRESİ İÇİN TIKLAYIN

giresun-belediyesi-yardim-basvurusu-2023-002.jpeg

Haber Dairesi (Giresun Haber)

Giresun Belediyesi Sosyal Yardımları Neler? Giresun Belediyesi Yardımları Kimlere Verilir? Giresun Belediyesi Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır? Giresun Belediyesi Yardım Başvuru Formu, Giresun Belediyesi Yardım Başvurusu Sorgulama, Giresun Belediyesi Yardım Başvurusu Telefon Numarası, Giresun Belediyesi Gıda Yardımı, Giresun Belediyesi Gıda Yardımı Başvurusu, Giresun Belediyesi Erzak Yardımı Başvurusu, Giresun Belediyesi Yardım Kolisi Başvurusu, Giresun Belediyesi Sosyal Yardım Kartı Başvurusu, Giresun Belediyesi Süt Yardımı, Giresun Belediyesi Maddi Yardım gibi aramaların sonuçlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.