Görüntü Türkiye'den: Bu kez insan köpeği ısırdı

Antalya Manavgat’ta kucağındaki yavru köpeği ısırıp döverken görüntülenen daha sonra tartıştığı güvenlik görevlilerini darbedip polise direnen bir kişi gözaltına alındı.

Görüntü Türkiye'den: Bu kez insan köpeği ısırdı

Antalya Haber: Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan habere göre; Manavgat Sorgun Bulvarı'nda yürüyen Adem Y'nin, kucağındaki yavru köpeği ısırıp dövdüğü görüldü.

Durumu fark eden bir kişi Adem Y.'yi cep telefonuyla görüntüledi. Çevredekilerin tepki gösterdiği Adem Y, hızla bölgeden ayrıldı. Daha sonra Manavgat Irmağı kenarına giden Adem Y, burada görevli Manavgat Belediyesi özel güvenlik görevlileriyle tartışarak darp etti.

İhbar üzerine bölgeye polis ekibi de yönlendirildi. Bir süre polise de direnen Adem Y, darp, polise mukavemet ve hayvana eziyet suçlamasıyla gözaltına alındı. Adem Y'nin kucağındaki yavru köpek ise korumaya alındı.

goruntu-turkiyeden-bu-kez-insan-kopegi-isirdi.jpg

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Polis merkezinde ifade veren Adem Y, adliyeye götürüldü. Adem Y'nin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Veterinere götürülen yavru köpeğin ise işlemlerin ardından barınağa teslim edileceği belirtildi.

goruntu-turkiyeden-bu-kez-insan-kopegi-isirdi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.