Gübreden kadın cesedi çıkan bahçede dedektörle arama yapıldı

Bursa Orhangazi’de, Suriyeli kadının cesedinin zeytinliğe getirilen hayvan gübresinin içinden çıktığı olaya ilişkin soruşturma kapsamında cesedin bulunduğu bahçede ve çiftlik evinde dedektörle suç aleti arandı.

Gübreden kadın cesedi çıkan bahçede dedektörle arama yapıldı

Bursa Haber: Orhangazi ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde oturan B.S.’nin siparişi üzerine geçen çarşamba çiftlik evinin önündeki zeytin bahçesine hayvan gübresi getirildi.

B.S. ağaçların köklerine atmak için kepçeyle gübreyi taşırken, ceset buldu. İhbar üzerine zeytinliğe jandarma ekipleri sevk edildi. Tanınmayacak halde olan ceset, yapılan incelemenin ardından ölüm nedeni ve kimliğinin tespiti için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Burada yapılan ilk incelemede 2 ay önce öldürülen kadının, Suriye uyruklu E.Y. olduğu belirlendi. Jandarma, bıçaklanarak öldürülen genç kadının cinayeti ile ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı. E.Y.'nin kocasının yakalanması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren Jandarma ekipleri bugün, çiftlik evi ve bahçede, detektörlerle suç aleti aradı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından ekipler, çiftlik evinden ayrıldı.

gubreden-kadin-cesedi-cikan-bahcede-dedektorlu-arama-yapildi.jpg

gubreden-kadin-cesedi-cikan-bahcede-dedektorlu-arama-yapildi-001.jpg

gubreden-kadin-cesedi-cikan-bahcede-dedektorlu-arama-yapildi-002.jpg

gubreden-kadin-cesedi-cikan-bahcede-dedektorlu-arama-yapildi-003.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.