Hasta babasıyla ilgilenmediğini öne sürdü, hemşireye yumruk attı

Tekirdağ’da bir adam kanser hastası babasını acil servise götürdü. Yaşlı adamın serviste tedavisi yapılırken adam, hasta ile ilgilenilmediğini iddia ederek hemşireye saldırdı. Tartıştığı hemşireye yumruk atan adamın o anları, güvenlik kamerasına yansıdı.

Hasta babasıyla ilgilenmediğini öne sürdü, hemşireye yumruk attı

Tekirdağ’da Hüseyin A., Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne götürdüğü hasta babası ile ilgilenilmediğini, bu durumu görüntüleyen eşinin dışarı çıkarıldığını iddia edip, hemşire Emrah A.'ya yumruk attı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, gözaltına alınan hasta yakını serbest bırakıldı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Çerkezköy Devlet Hastanesi acil servisinde meydana gelen olayda, Hüseyin A., kanser hastası babası Kemal A.'yı eşi ile acil servise götürdü. Kemal A.'nın serviste tedavisi yapılırken, Hüseyin A.'nın eşi hasta ile yeterince ilgilenilmediğini iddia edip, sağlık çalışanlarını cep telefonu ile çekmeye başladı.

hasta-babasiyla-ilgilenmedigini-one-surdu-hemsireye-yumruk-atti.jpg

Bu sırada sağlık çalışanları, görüntü çekilmemesini isteyip, kadını dışarıya çıkardı. Eşinin çıkarılmasına sinirlenen Hüseyin A., tartıştığı hemşire Emrah T.'ye yumruk attı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, araya giren polis ve güvenlik Hüseyin A.'yı güçlükle sakinleştirdi.

hasta-babasiyla-ilgilenmedigini-one-surdu-hemsireye-yumruk-atti-001.jpg

KAYMAKAMLIKTAN İNCELEME

Emrah T.'nin şikayeti sonrası Hüseyin A., gözaltına alındı. Savcılık ifadesinde; babası ile ilgilenilmediğini, görüntü alan eşinin dışarı çıkarıldığını, bunun üzerine dayanamayıp, yumruk attığını belirten Hüseyin A., işlemleri sonrası serbest bırakıldı. Çerkezköy Kaymakamlığı ise olaydan 6 gün sonra görüntülerin sosyal medyaya yayılmasının ardından inceleme başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.