Hastane önünde polisin silahını alıp dehşet saçtı! O anlar kamerada

Aydın’da husumetli iki grup arasında hastane önünde yaşanan, biri polis iki kişinin silahla yaralandığı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Hastane önünde polisin silahını alıp dehşet saçtı! O anlar kamerada

İhlas Haber Ajansı’nda yer alan habere göre; Nazilli’deki bir restorana eğlenmeye giden grup ile işletmeciler arasında hesap yüzünden tartışma çıktı. Birbirlerinden şikayetçi olan taraflar Nazilli Devlet Hastanesi Acil Giriş önünde karşılaşınca sözlü tartışmanın ardından kavga çıktı.

POLİSİN SİLAHINI ALDI

Polis ekipleri tarafları ayırmak için büyük çaba sarf ederken, C.K. isimli şüpheli polisin belinden silahı alarak ateş etmeye başladı. Polis memuru H.G. kolundan, şüphelilerden T.Y. ise ayağından vuruldu. Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibi kavgayı ayırırken, şüphelileri gözaltına aldı.

O ANLAR KAMERADA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde iki tarafın kavgaya tutuşması, polislerin kavgayı ayırmaya çalışması, şüpheli C.K’nin polisin silahını alıp ateş ederek hastane içine girmesi yer alıyor.

5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Olay sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5’i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 5 kişi tutuklandı. Olaydan sonra kaçan bir kişinin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.