İlkokul ve Ortaokul öğrencileri kendi okul gazetelerini çıkardı

Afyonkarahisar'da Şehit Muammer Çanta İlk ve Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları İlkokul Gazetesini büyük bir heyecanla yayınladı. Ortapınar Postası adını taşıyan ilkokul gazetesi, okulda gelişen etkinlikve haberler barındırdı.

İlkokul ve Ortaokul öğrencileri kendi okul gazetelerini çıkardı

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Ortapınar köyünde bulunan Şehit Muammer Çanta İlk ve Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları "İlkokul Gazetesini" büyük bir heyecanla yayınladı.

"Ortapınar Postası" adını taşıyan ilkokul gazetesi, okulda gelişen etkinlik, haber, program gibi içeriklerle öğrencilerin kaleme aldığı şiirlere kadar birçok içeriği içinde barındırdığı belirtildi.

ilkokul-ve-ortaokul-ogrencileri-kendi-gazetelerini-cikardi.jpg

Gazetenin içeriğinde, okul etkinlikleri, öğrenci başarıları, öğretmenlerin öğrencilere yönelik mesajları, spor aktiviteleri gibi bir çok konu yer alıyor. Öğrencilerin gözünden okula dair renkli anlatımların bulunduğu ilkokul gazetesi, okul ailesini bir araya getirme, öğrenciyi medyaya ılımlaştırmak ve iletişimi daha güçlendirme amacını taşıyor.

Öğrencilerin yazdığı şiir, spor aktiviteleri, öğrenci başarılarının yanı sıra, resimlerle süslenen gazete, öğrenci yeteneklerini ortaya çıkarma ve paylaşma fırsatı da sunuyor.

ilkokul-ve-ortaokul-ogrencileri-kendi-gazetelerini-cikardi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.