Altın 6251.616
BIST 11294.37
Dolar 42.8797
Euro 50.4894
Sterlin 57.8663

İntihar notu bıraktı, kahvehanede çay içerken bulundu

Muş'ta yaşayan 33 yaşındaki 2 çocuk babası Ömer O., kiraladığı araca “İntihar ediyorum. Ölümümden kimse sorumlu değil” notu bırakıp ortadan kayboldu. Çalışma başlatan ekipler, Ömer O’yu kahvehanede çay içerken buldu.

İntihar notu bıraktı, kahvehanede çay içerken bulundu

İddiaya göre; Muş’un Ağaçlık köyünde yaşayan 33 yaşındaki 2 çocuk babası Ömer O., bir şirketten kiraladığı araçla Murat Nehri'nin kıyısına gitti. Ömer Ö., “İntihar ediyorum. Ölümümden kimse sorumlu değil” yazılı not bırakarak kayboldu.

Kiralanan aracın saatlerce yolda sabit kaldığını fark eden ve Ömer O'ya ulaşamayan şirket yetkilileri, durumu jandarmaya bildirdi.

Bunun üzerine bölgeye sevk edilen AFAD, 112 Acil Sağlık ve Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ekipleri, hem Murat Nehri ve çevresinde hem de kent merkezinde arama çalışmalarına başladı.

Yapılan araştırmalar sonucu 18 saat sonra kent merkezindeki bir kahvehanede çay içerken bulunan Ömer O. gözaltına alındı.

intihar-notu-birakti-kahvehanede-cay-icerken-bulundu.jpg

intihar-notu-birakti-kahvehanede-cay-icerken-bulundu-001.jpg

intihar-notu-birakti-kahvehanede-cay-icerken-bulundu-002.jpg

Kaynak:AA / İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.