İşten kovulan temizlik görevlisi silahla belediyeyi bastı

Antalya'da belediyedeki işinden çıkarılan temizlik görevlisi Salih Ş. (36), silahla Temizlik İşleri Şube Müdürlüğünü bastı. Tabanca tutukluk yapınca şube müdürlüğü sorumlusu Kasım Yılmaz'a silahın kabzasıyla yaralayan işçi gözaltına alındı.

İşten kovulan temizlik görevlisi silahla belediyeyi bastı

Antalya Haber: Muratpaşa Belediyesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Salih Ş.’nin bir süre önce işine son verildi.

Salih Ş., bugün sabah saatlerinde Aspendos Bulvarı’ndaki Muratpaşa Belediyesi'ne bağlı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü'ne geldi. Burada tabancasını çeken Salih Ş., bağırmaya başladı.

Salih Ş., karşısına çıkan şube müdürlüğü sorumlularından Kasım Yılmaz'a tabancasını doğrultup, tetiğe bastı. Tabanca tutukluk yapınca Salih Ş., bu kez de silahın kabzasıyla Yılmaz’ın başına vurup yaraladı. Olay yerinde ayakta ilk tedavisi yapılan Kasım Yılmaz, ambulansla hastaneye götürüldü.

isten-kovulan-temizlik-gorevlisi-silahla-belediyeyi-basti.jpg

Güvenlik görevlisi ve çalışanlar Salih Ş.'ye müdahale edip engelledi. Çalışanlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Salih Ş., "İşten çıkartıp, ekmeği ile oynuyorlar. Adalet bu mu" diye bağırdı.

isten-kovulan-temizlik-gorevlisi-silahla-belediyeyi-basti-001.jpg

Muratpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Salih Ş'nin 19 Ocak'ta disiplinsiz davranışları nedeniyle işten çıkarıldığı ve üstlerine karşı geldiği için çok kez uyarıldığı kaydedildi.

isten-kovulan-temizlik-gorevlisi-silahla-belediyeyi-basti-002.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.