Altın 7182.12
BIST 12433.5
Dolar 43.8294
Euro 51.7046
Sterlin 58.8537

İzmir’deki Konyalılar birlik iftarında buluştu

Konyalılar Vakfı’nın İzmir’de düzenlediği geleneksel birlik iftarında siyasetçiler, bürokratlar, iş dünyası temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları aynı sofrada buluştu.

İzmir’deki Konyalılar birlik iftarında buluştu

Konyalılar Vakfı’nın geleneksel iftar programı, bu yıl da İzmir Devlet Su İşleri 2. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’nde düzenlendi. Etkinlikte siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri aynı sofrada bir araya geldi.

BİRLİK VE MEVLANA FELSEFESİNE VURGU

Konyalılar Vakfı Genel Başkanı Mehmet Aydoğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftarda, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve akşam ezanının ardından ortak iftar yapıldı. Aydoğan, konuşmasında birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşmanın önemine değinerek Hz. Mevlana’nın “gel ne olursan ol yine de gel” felsefesini hatırlattı.

PROTOKOL VE STK TEMSİLCİLERİ KATILDI

Programa AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Cumhuriyet Başsavcı Yardımcısı Ömer Doğruöz, İzmir Bölge İstinaf Mahkemesi Kurucu Başsavcısı Celal Kocabaş, Basın İlan Kurumu İzmir Bölge Müdürü Osman Başeğmez, SGK İzmir Bölge Müdür Yardımcısı Necmi Seçgel, DSİ 2.Bölge Müdürü Hüseyin Koray Bilgi, Katip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Yasin Bulduklu, PTT Başmüdür Yardımcısı Selçuk Erdem, AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş gibi çok sayıda üst düzey bürokrat ve yerel yönetici katıldı. Ayrıca vakfın federasyon ve dernek üyeleri ile sanayici ve iş insanları da iftarda yer aldı.

İftar programına katkılarından dolayı vakıf çalışanlarına teşekkür plaketi takdim edildi.

izmirdeki-konyalilar-birlik-iftarinda-bulustu

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.