Kaçtı, yakalandığı sırada polisin silahı ateş alınca öldü

İstanbul Valiliği, "dur" ihtarına uymayarak kaçtıktan sonra yakalanan kişinin mukavemette bulunduğu polisin silahının ateş alması sonucu hayatını kaybettiğini, başlatılan soruşturma kapsamında polis memurunun görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.

Kaçtı, yakalandığı sırada polisin silahı ateş alınca öldü

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, dün saat 22.00 sıralarında Göztepe Mahallesi'nde uygulama yapan ekiplerin "dur" ihtarına uymayan şüpheli bir aracın takibe alındığı aktarıldı.

Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde önü kesilerek durdurulan araçta bulunanlardan E.Ç.'nin yaya olarak kaçtığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sürücü Ç.K. yakalama işlemi sırasında görevli personele mukavemette bulunmuş, o esnada polis memurunun elindeki silahın ateş alması sonucu vurularak olay yerinde hayatını kaybetmiştir.

Firari şüpheli E.Ç. 15 paket uyuşturucu madde ile ekiplerimizce yakalanmıştır. Araçta yapılan aramada 2 fişek halinde uyuşturucu madde ve 1 telsiz ele geçirilmiştir.

Konuyla ilgili olarak Cumhuriyet savcılığı tarafından adli, Valiliğimizce idari tahkikat başlatılarak ilgili polis memuru görevden uzaklaştırılmıştır."

kacti-yakalandigi-sirada-polisin-silahi-ates-alinca-oldu.jpg

kacti-yakalandigi-sirada-polisin-silahi-ates-alinca-oldu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.