Altın 6251.616
BIST 11294.37
Dolar 42.8797
Euro 50.4894
Sterlin 57.8663

Karşı şeride geçen otomobil başka bir otomobile çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan otomobil takla atarak karşı şeride geçip başka bir otomobille çarpıştı. Kazada 26 yaşındaki sürücü Gökhan Arslan öldü, diğer otomobildeki anne Pınar ile kızı Ayşe Canlı yaralandı.

Karşı şeride geçen otomobil başka bir otomobile çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

İstanbul Haber: Kaza, Başakşehir Kayabaşı Mahallesi Rıfat Ilgaz Caddesi Çam ve Sakura Şehir Hastanesi önünde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Kayabaşı yönüne seyir halinde olan Gökhan Arslan (26) idaresindeki 34 RS 2369 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak karşı şeride geçerek Pınar Canlı’nın kullandığı 34 FIG 41 plakalı otomobille çarpıştı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, Arslan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Diğer otomobilin sürücüsü Canlı ile kızı Ayşe Canlı, kazadan yaralı kurtuldu. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından anne ve kızı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

karsi-seride-gecen-otomobil-baska-bir-otomobile-carpti-1-olu-2-yarali.jpg

GENCİN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Acı haberi alıp olay yerine gelen Arslan’ın anne ve babası sinir krizi geçirdi. Ekiplerin incelemelerin ardından Gökhan Arslan’ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

karsi-seride-gecen-otomobil-baska-bir-otomobile-carpti-1-olu-2-yarali-001.jpg

karsi-seride-gecen-otomobil-baska-bir-otomobile-carpti-1-olu-2-yarali-002.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.