KASKİ personel alımı başvurusu 2024

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi yeni iş ilanı yayınladı. Peki şartlar neler, başvurular nasıl yapılacak? İşte KASKİ işçi alımı 2024 ayrıntıları.

KASKİ personel alımı başvurusu 2024

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi, 14 kanalizasyon ve içme suyu işçisi (Beden işçisi) alımı için ilan yayınladı.

Buna göre adaylarda aranan şartlar şunlar;

2018/11608 sayılı BKK ile yürürlüğe konulan İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırmasına Dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esasların 4'üncü maddesindeki şartları taşımak.

Vardiya sistemine göre çalışmasına engel, sağlık vb. sorunlarının olmaması. Kahramanmaraş'ta ikamet ediyor olmak, Daha önce çalıştığı işyeri/işyerlerinden 4857 sayılı İş Kanunu'nun 25'inci maddesi kapsamında kasıt ya da kusuriu davranışları sebebiyle iş akdi feshedilmemiş olmak.

Su ve Kanalizasyon İdarelerinde ilan tarihinden önce en az 12 ay süre ile geçici işçi olarak çalışmış olmak. Tecrübe Durumu: İş tecrübe durumu, aday tarafından E-devlet üzerinden alınacak SGK hizmet dökümü ve çalışılan işyerlerinden alınacak olan onaylı iş deneyim (çalışma) belgesi ile belgelenecektir.

kaski-personel-alimi-basvurusu-2024.jpg

2024 KAHRAMANMARAŞ SU VE KANALİZASYON İDARESİ KASKİ İŞ BAŞVURUSU

Adaylar, başvurularını 17-18 Ekim tarihlerinde Kaski Personel A.Ş. ye, Yavuz Selim Mah. Recep Tayyip Erdoğan Bulv. Kaski Genel Müdürlüğü Site No: 79 Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş adresine yapabilecek.

KASKİ İŞ İLANLARI 2024 DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.