Kavşak düzenlemesi yapılırken su borusu patladı iş yerlerini su bastı

Zonguldak'ta köprülü kavşak düzenleme çalışmaları sırasında içme suyu iletim hattına zarar verilmesi sonucu tazyikli su iş yerlerini suyla doldurdu.

Kavşak düzenlemesi yapılırken su borusu patladı iş yerlerini su bastı

Zonguldak Haber: Bülent Ecevit Caddesi civarında köprülü kavşak düzenleme çalışmalarının yapıldığı alanda içme suyu iletim hattında meydana gelen zararda su fışkırdığını görenler, olayı Zonguldak Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve polis ekiplerine bildirdi.

Polisler, çevrede güvenlik önlemi alarak yolu araç trafiğine kapattı. Tazyikli su, çevreye ara sıra taş parçaları fırlattı.

kavsak-duzenlemesi-yapilirken-su-borusu-patladi-is-yerlerini-su-basti.jpg

Yolda su birikintileri oluştu, çok sayıda dükkânda su basması nedeniyle hasar meydana geldi. Ekiplerce tahliye ve onarım çalışması başlatıldı.

kavsak-duzenlemesi-yapilirken-su-borusu-patladi-is-yerlerini-su-basti-001.jpg

Zonguldak Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Ulutan Barajı'ndan Zonguldak Merkez ilçe, Kozlu, Kilimli, Çatalağzı, Gelik ve Muslu bölgelerinin içme suyu iletim hattı güzergahı üzerinde köprülü kavşak düzenlemesi çalışmaları yapılan alanda içme suyu iletim hattına verilen zarar nedeniyle arıza giderilinceye kadar su kesintisi uygulanacaktır." ifadelerine yer verildi.

kavsak-duzenlemesi-yapilirken-su-borusu-patladi-is-yerlerini-su-basti-002.jpg

Esnaf Yüksel Pınarlı, suyun bir anda dükkanlara gelecek seviyeye ulaştığını belirterek, suyun dükkâna girmemesi için önlem aldığını söyledi.

kavsak-duzenlemesi-yapilirken-su-borusu-patladi-is-yerlerini-su-basti-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.