Kedisi ölünce veteriner kadının saçını başını yoldu

Ankara Çankaya’da erken doğum yapan Victoria isimli kedisi ölen bir kişi 4 arkadaşıyla birlikte veteriner kliniğini basıp hekim Ceren Eroğlu’nu dövdü. O anlar kameraya yansıdı, şüpheli A.K, ifadesi sonrası serbest bırakıldı.

Kedisi ölünce veteriner kadının saçını başını yoldu

Ankara’da bir kişi, kedisinin ölümünden sorumlu tuttuğu veteriner kadını dövdü, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

ERKEN DOĞUM YAPMIŞ

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Çankaya ilçesinde Ceren Eroğlu'nun sahibi olduğu veteriner kliniğinde yaşanan olayda, A.K, erken doğum yapan kedisi 'Victoria'yı, enfeksiyon kaptığı için veteriner kliniğine götürdü.

Klinikte tedaviye alınan kedi, 4 gün sonra öldü. A.K, kedisinin ölümünden sorumlu tuttuğu kliniği 4 arkadaşıyla basıp, veteriner hekim Ceren Eroğlu'na saldırdı.

A.K., Eroğlu'na tokat atıp, saçından çekerek ve başına vurarak darbetti. Klinikteki eşyaları da dağıtan A.K., görevliler tarafından güçlükle sakinleştirildi.

YAŞANANLAR KAMERADA

Olay güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntüde A.K.'nin Eroğlu'nu tokatlayıp, darbetbesi ve eşyaları dağıtması yer aldı. A.K.'nin Eroğlu'nu darbederken, "Seni rezil ederim. Seni boğarım. Bekle ben sana daha neler yapacağım. Demek öyle, al sana klinik" diyerek tehditler savurduğu da duyuldu.

kedisi-olunce-veteriner-kadinin-sacini-basini-yoldu-003.jpg

SERBEST BIRAKILDI

Eroğlu'nun şikayeti üzerine polis merkezine götürülen A.K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

“ÖNCE TOKAT ATTI, SONRA DARBETTİ”

Yaşananları anlatan Ceren Eroğlu, kedinin erken doğum yapması ardından üst solunum yolu enfeksiyonu kaptığını, müdahale etmelerine rağmen hayvanı kurtaramadıklarını söyledi. Kedinin sahibine bunu anlattıklarını belirten Eroğlu, "Önce telefonda arkadaşımı tehdit ettiler. Ardından ben kliniğe geldikten sonra 5 kişi geldiler. Durumu kedinin sahibini, durumu anlatmak üzere muayene odasına aldım. Ama beni hiç dinlemeden üstüme saldırdı. Önce tokat attı, sonra darbetti. Ardından klinikteki eşyaları fırlattı. O kaosun ortasında arkadaşlarıma polisi aramalarını söyledim. Sonrasında beraber karakola gittik. Şikayetçi olduk; ama bu anda polisin hiçbir yaptırımı olmadı" dedi.

kedisi-olunce-veteriner-kadinin-sacini-basini-yoldu.jpg

“KENDİMİZİ GÜVENDE HİSSEDEMİYORUZ”

Şüphelinin serbest bırakıldığını ve hala büyük korku yaşadığını anlatan Eroğlu, "Kendimizi güvende hissedemiyoruz. Üstelik çok ciddi maddi kaybım da var. Bunun için de bir şey yapılmasını istiyorum. Hayvanlarla uğraşmak değil insanlarla uğraşmak yorucu oluyor. İnsanlar sokakta ellerini kollarını sallayıp birilerini dövmemeliler. Hayatımda ilk kez böyle bir saldırıya uğradığım için hala şok içerisindeyim. Bunun bir karşılığı olmalı. Biz hayvanlara bu kadar iyi davranırken üzerine şiddet görmek hiç kabul edilir bir şey değil. Çok kızgın ve öfkeliyiz. Bunun bir karşılığı olsun" ifadelerini kullandı.

kedisi-olunce-veteriner-kadinin-sacini-basini-yoldu-002.jpg

İşte veteriner Ceren Eroğlu'nun darp edildiği anlar ve sonrasında yaşananlar:

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum