Kütahya Belediyesi iş ilanları 2024

Kütahya Belediyesi, kadrosundaki eksiklikleri gidermek için yeni bir ilan yayınladı. Başvurular iki gün boyunca online olarak alınacak. İşte Kütahya Belediyesi personel alımı 2024 ayrıntıları.

Kütahya Belediyesi iş ilanları 2024

Kütahya Belediyesi Özel Güvenlik ve Personel Anonim Şirketi, 1 Muhasebe Uzmanı alım ilanı yayınladı. Adaylarda aranan şartlar şunlar;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak; İşe başlatılacak personelin 45 yaşından gün almamış olması gerekmektedir. Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak,

Askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

22/5/2003 tarihli ve 4857 Sayılı İş Kanununun 30. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık aylığı almaya hak kazanmamış olmak veya emekli olmamak,

İşin süresi göreve başlatılacak personel ile ilgili 7315 sayılı güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması kanununa göre işlemlerin tamamlanmasından itibaren başlar, belirsiz süreli olarak devam eder.

İşe başlatılacak personelin en az lisans (İktisadi İdari Bilimler Fakültesi) mezunu olması gerekmektedir. İşe başlatılacak personelin SMMM (Serbest Muhasebeci Mali Müşavir) Ruhsatına haiz ve mesleğinde deneyimli olduğunu belgelemesi gerekmektedir.

kutahya-belediyesi-is-ilanlari-2024-001.png

İşe başlatılacak personelin en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekmektedir. İşe başlatılacak personelin sahada çalışabilecek, vardiyalı ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, kronik rahatsızlığı bulunmayan (astım alerji, bel-boyun fıtığı, kalp rahatsızları, hipertansiyon ve şeker hastalığı vb.), Kanun ve yönetmelikler çerçevesinde kendisine verilecek her türlü görevi yerine getirebilecek kapasitede olması gerekmektedir.

Seyahat engeli olmaksızın çalışabilir olduğuna ilişkin sağlık raporu işe başlatıldıktan sonra İşyeri Hekimi tarafından verilecek olup sağlık durumu işe uygun olmayanın iş akdi fesih edilecektir. İşe başlatılacak personelin Kütahya/Merkez'de ikamet etmesi gerekmektedir.

KÜTAHYA BELEDİYESİ İŞ BAŞVURUSU 2024

Alım yapılacak kadroya başvurmak isteyen adaylar, başvurularını Kütahya Belediyesi internet adresi üzerinden yapabilecek.

2024 KÜTAHYA BELEDİYESİ İŞ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.