Lunaparktaki kazada ölen komiser yardımcısının cenazesi memleketine gönderildi

Giresun'da lunaparkta trenin raydan çıkması sonucu yaşanan kazada hayatını kaybeden komiser yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe, için tören düzenlendi. Dilekçe’nin cenazesi memleketi Ordu'nun Kumru ilçesine gönderildi.

Lunaparktaki kazada ölen komiser yardımcısının cenazesi memleketine gönderildi

Olay, Giresun’un Hacı Hüseyin Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir lunaparkta yaşanmıştı.

İddiaya göre; eğlence treni raydan çıkarak yere düşmüş, kazada komiser yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe ve Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru eşi Samet Dilekçe, Şevval Akbaş ile Fatma Akbaş yaralanmıştı.

Sinem Gülşen Dilekçe, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldığı Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

TÖREN DÜZENLENDİ

Hastanedeki işlemlerinin ardından Dilekçe'nin cenazesi, polis eskortu eşliğinde hastaneden alınarak Hükümet Konağı önündeki tören alanına getirildi. Burada Giresun Valisi Enver Ünlü, Dilekçe'nin ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

Saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan törende 27 yaşındaki Dilekçe'nin öz geçmişi okundu.

lunaparktaki-kazada-olen-komiser-yardimcisinin-cenazesi-memleketine-gonderildi.jpg

“SEVİLEN BİR YAPIYA SAHİPTİ”

İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, burada yaptığı konuşmada, Dilekçe'nin kaybının sevenlerine ve meslektaşlarına verdiği acının tarifsiz olduğunu söyledi.

Sinem Gülşen Dilekçe'nin ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileyen Güzelyazıcı, "Kendisi 9 Ekim 2021 tarihinde ilimize atanmış, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde başarılı çalışmalara imza atmış bir kardeşimiz olup teşkilat içerisinde sevilen ve sayılan bir yapıya sahip olduğunu burada tekrar vurgulamak istiyorum." dedi.

Konuşmanın ardından İl Müftüsü Ramazan Topcan tarafından dua edildi.

lunaparktaki-kazada-olen-komiser-yardimcisinin-cenazesi-memleketine-gonderildi-001.jpg

MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ

Daha sonra Dilekçe'nin cenazesi, tören mangası ve çevik kuvvet polislerince cenaze aracına konularak memleketi Ordu'nun Kumru ilçesine gönderildi.

Törene Dilekçe'nin eşi Samet Dilekçe'nin yanı sıra AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, İl Jandarma Komutanı Albay Muhammet Sevinç, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile polisler katıldı.

lunaparktaki-kazada-olen-komiser-yardimcisinin-cenazesi-memleketine-gonderildi-002.jpg

DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Dilekçe'nin cenazesi, Giresun'daki törenin ardından Ordu'nun Kumru ilçesindeki Merkez Camisi'ne getirildi.

27 yaşındaki Dilekçe için burada ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından dua edildi.

Dilekçe'nin cenazesi, tören mangası ve çevik kuvvet polislerince cenaze aracına konularak, Demircili Mahallesi'ndeki aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, Dilekçe'nin eşi Samet Dilekçe, babası Salim ve annesi Sevinç Gülşen ve yakınlarının yanı sıra Kumru Kaymakamı Emrah Akduman, Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva ile polisler katıldı.

lunaparktaki-kazada-olen-komiser-yardimcisinin-cenazesi-memleketine-gonderildi-004.jpg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.