Öğretmenin aile katliamında sebep belli oldu

Elazığ'da ailesinden 5 kişiyi katledip ardından canına kıyan Hüseyin Fırat’ın, kumar borcunun bulunduğu, babasından para istediği, bu yüzden tartışma çıktığı iddia edildi.

Öğretmenin aile katliamında sebep belli oldu

Elazığ Haber: İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; merkez Salıbaba Mahallesi Ümran Sokak'ta doğal gaz kaçağı ihbarının yapıldığı bölgeye polis ve itfaiye ekipleri intikal etti. İtfaiye merdiveni ile balkondan eve giren ekipler, 6 kişiyi kafasından vurulmuş halde buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, özel harekat ve destek ekipleri sevk edildi.

5 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP CANINA KIYMIŞ

Evde ailesiyle tartışan Hüseyin Fırat’ın, yanında getirdiği pompalı tüfekle dehşet saçtığı, babası Cuma Ali, annesi Zeynep, kardeşi Remziye ve engelli kardeşleri Yusuf ve Mesut'a ateş ettikten sonra silahı başına dayayarak canına kıydığı öğrenildi.

ogretmenin-aile-katliaminda-sebep-belli-oldu.jpg

KUMAR BORCU YÜZÜNDEN TARTIŞMIŞLAR

Öğretmen olan Hüseyin Fırat’ın kumar borcunun bulunduğu ve para istemek için babasının evine geldiği iddia edildi. Babasının para vermemesi üzerine çıkan tartışmada Hüseyin Fırat’ın cinnet getirerek ailesini katlettiği ve ardından kendini öldürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ogretmenin-aile-katliaminda-sebep-belli-oldu-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.