Ordu Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2023 | İşte şartlar

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yayınladığı ilanla bir yeni personel alacağını duyurdu. İşte şartlar, başvuru adresi ve ayrıntılar.

Ordu Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2023 | İşte şartlar

Ordu Büyükşehir Belediyesi şirketi ORBEL Anonim Şirketi, 1 Restoratör alım ilanı yayınladı. Buna göre alım yapılacak meslekler ve kişi sayıları şu şekilde;

18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşını doldurmamış olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. En az iki yıllık eğitim veren yüksekokulların alanıyla ilgili bölümünden mezun olmak.

Ordu il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak. Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak veya kanunen yapmış (muaf) sayılmak veya tecilli olmak.

Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkûm olmamak. Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahkûm olmamak.

Affa uğramış olsa bile özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarı madde suçları, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik,

Güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık ve fuhuş suçlarından mahkûm olmamak.

Görev yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak.

ordu-buyuksehir-belediyesi-personel-alimi-2023-iste-sartlar.png

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞ BAŞVURUSU 2023

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 13 Aralık tarihinde [email protected] adresine yapabilecek.

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞ İLANLARI 2023 DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.