Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi OSKİ personel alımı 2023 | Başvurular başladı

Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi, operatör alım ilanı yayınladı, şartlar belli oldu. İşte OSKİ iş başvurusu 2023 ayrıntıları.

Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi OSKİ personel alımı 2023 | Başvurular başladı

Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi, 2 Kazıcı Yükleyici Operatörü (Beko-Loder) alım ilanı yayınladı.

İlana göre adaylarda aranan şartlar şunlar;

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu Haklarından Mahrum olmamak, En az İlköğretim mezunu olmak, En az 2 yıl mesleki bilgiye sahip olmak tercih sebebidir,

35 yaşından gün almamış olmak, Ordu İlinde ikamet ediyor olmak (Görevlendirilecek operatörün görevlendirileceği İlçede (Çaybaşı, Ulubey ikamet ediyor olması tercih sebebidir)

Kazıyıcı yükleyici (Beko - Loder) Operatörlük belgesine sahip olmak, Ehliyete sahip olmak (G sınıfı - Ehliyete işli olması), Sağlık durumu çok tehlikeli ve tehlikeli işlerde çalışmaya engeli olmayan ( işe giriş esnasında istenecek)

Başvuru sahiplerinden şartları sağlayanlarla uygulamalı mülakat yapılacak olup mülakat sonucunda geçer not 70 ve üzeri puan alan başvuru sahipleri arasında başarı sırasına göre değerlendirme yapılacaktır.

ordu-su-ve-kanalizasyon-idaresi-oski-personel-alimi-2023-basvurular-basladi.jpg

OSKİ İŞ BAŞVURUSU 2023

Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından alım yapılacak kadroya başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 5-6 Kasım tarihlerinde Dolunay Mah. Dolunay Sok. No:12 Fatsa/Ordu adresine yapabilecek.

Başvuru için gerekli belgeler ve detaylara da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

ORDU SU VE KANALİZASYON İDARESİ İŞ İLANLARI 2023 DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.