Ortağını öldürüp Konya’da yakalanmıştı! İlk karar verildi

Ankara'da bir kişi, para anlaşmazlığı yaşadığı ortağı Levent İşçen'i tabanca ile öldürmüştü. Konya’ya kaçan şüpheli ve yanındaki arkadaşı emniyetteki işlemlerin ardından tutuklandı. O.Ş. ifadesinde “Silah, boğuşma esnasında patladı” dedi.

Ortağını öldürüp Konya’da yakalanmıştı! İlk karar verildi

Ankara Haber: Olay, Çankaya ilçesinde Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi'nde yaşanmıştı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Levent İşçen, eşi ile ofisinin bulunduğu binadan çıkıp, aracına binerken para konusunda anlaşmazlık yaşadığı ortağı O.Ş. yanına geldi.

O.Ş., tartıştığı İşçen'i tabancayla başından vurup, öldürdü. Kaçan O.Ş. ve yanındaki arkadaşı S.K. yakalanıp, gözaltına alındı. Şüpheliler, işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.

“SİLAH, BOĞUŞMA ESNASINDA PATLADI”

Savcılık ifadesinde Konya'dan Ankara'ya geldiğini belirten O.Ş., Levent İşçen ile aralarında alacak mevzusu olduğunu ileri sürerek, "25-30 milyon lira kadar alacağım vardı. Paramı istemek için geldim. Ofisin önünde beklemeye başladım. Levent İşçen, ofisten çıkıp aracına bindi, yanında eşi de vardı. Yanlarına gidip, konuştum ancak paramı vermek istemedi. Uzun yıllardır beni oyalıyordu. Levent İşçen, silah olan elimi tutunca boğuşma yaşandı. Silah, boğuşma esnasında patladı. Bilerek ateş etmedim" dedi.

O.Ş. ile arkadaşı S.K., çıkarıldıkları hakimlikçe 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.