OSB’de fabrika yangını: 4 işçi dumandan etkilendi
|
Son Güncelleme: 01.03.2023 23:14
Burdur’da Birinci Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) tarım aletleri üretilen fabrika, yangın çıktı. Dumandan etkilenen 4 işçi hastaneye kaldırıldı. Yangın, 1,5 saatlik çalışmayla söndürüldü.
Burdur Haber: Birinci OSB’de bulunan ve tarım aletleri üretimi yapılan fabrikada bilinmeyen nedenle yangın çıktı.
Alevleri görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, AFAD, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangını haber alan işçiler de fabrikaya gelerek ekiplere destek oldu.
Yangın, ekiplerin yaklaşık 1,5 saatlik çabası sonucu kontrol altına alındı. 4 işçi dumandan etkilenirken, ilk müdahaleleri olay yerindeki ambulanslarda yapıldı. Bir işçi ise Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Fabrika içerisinde mal yüklemek için bekletilen TIR'lar da dışarı çıkarıldı.
Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.



Kaynak:DHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.