Altın 5890.252
BIST 11456.34
Dolar 42.6887
Euro 50.1545
Sterlin 57.095

Otomobil altyapı için açılan çukura düştü, ehliyetsiz sürücü alkolmetreye üflemedi

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde altyapı çalışmaları için açılan çukura düşen otomobilde hasar oluştu. Alkolmetreye üflemeyen ehliyetsiz sürücüye 5 bin 96 lira ceza kesildi.

Otomobil altyapı için açılan çukura düştü, ehliyetsiz sürücü alkolmetreye üflemedi

Kocaeli Haber: Anadolu Ajansı'nda (AA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Tütünçiftlik Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi üzerinde, alkollü olduğu öne sürülen S.E. idaresindeki 41 KA 671 plakalı otomobil, altyapı çalışmaları yapıldığı için trafiğe kapatılan yan yola girdi.

Yol kenarındaki hafriyatların arasında ilerleyen otomobil, çalışmalar kapsamında açılan çukura düştü.

Kazada sürücü yaralanmazken, hasar oluşan otomobil iş makinası yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı.

Daha önce alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulan sürücü, alkometreyi üflemesini isteyen ekiplere zorluk çıkarttı.

Sürücü S.E'ye "alkol testini reddetmekten" 5 bin 96 lira ceza uygulandı.

otomobil-altyapi-icin-acilan-cukura-dustu-ehliyetsiz-surucu-alkolmetreye-uflemedi.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.