Pınarhisar Belediyesi memur alımı 2024

Kırklareli Pınarhisar Belediyesi, yayınladığı ilanla memur alacağını duyurdu. Peki başvurular nasıl yapılacak? İşte Pınarhisar Belediyesi personel alımı 2024 ayrıntıları.

Pınarhisar Belediyesi memur alımı 2024

Pınarhisar Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere memur alım ilanı yayınlandı.

İlanda, “Kırklareli ili Pınarhisar Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.” ifadeleri yer aldı.

pinarhisar-belediyesi-memur-alimi-2024.jpg

2024 PINARHİSAR BELEDİYESİ İŞ BAŞVURUSU

Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için;

17 Aralık 2024 - 19 Aralık 2024 tarihlerinde mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 08:30-12:30/13:30-17:30 arasında) yukarıda sayılan başvuru belgeleri ile birlikte, Camiikebir Mah. Erol Olgaçlı Cad. No:24 Pınarhisar / Kırklareli adresindeki Pınarhisar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü birimine şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile müracaatlarını yapabileceklerdir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

Elektronik ortamda yapılan başvurular, istenilen belgeler eklenmek suretiyle, başvuru tarihleri içerisinde Belediyemizin [email protected] mail adresine yapılacaktır.

Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular, Belediyemizce değerlendirmeye alınmayacaktır. Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

PINARHİSAR BELEDİYESİ İŞ İLANLARI 2024 DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.