Rezil yayın yapmıştı! Ünlü sunucudan TikTok yorumu

TikTok rezilliği her geçen gün artarak sürüyor. “Laz Kızı” lakaplı bir kişi, para karşılığında gömleğinin düğmelerini açmış, sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü sunucu Esra Erol, “TikTok’tan tiksiniyorum. Bir pavyona döndü” dedi.

Rezil yayın yapmıştı! Ünlü sunucudan TikTok yorumu

TikTok’ta ahlaksız görüntülerin ardı arkası kesilmiyor, her geçen gün yeni bir rezillik ortaya çıkıyor.

PARA KARŞILIĞINDA GÖMLEĞİNİN DÜĞMELERİNİ AÇMIŞTI

Yarı çıplak halde yayın açan “Laz Kızı” lakaplı bir kadının 1 saatte 100 bin lira kazandığı öne sürülmüştü. Para karşılığında gömleğinin düğmelerini açarak göğüslerini gösteren kadın sosyal medyada gündem olmuştu.

5 AYLIK HAMİLE OLDUĞU BELİRLENDİ

Görüntülerin ardından 35 yaşındaki kadın gözaltına alınmış, adliyeye sevk edilmişti. 5 aylık hamile olan Laz Kızı, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

rezil-yayin-yapmisti-unlu-sunucudan-tiktok-yorumu.jpg

KENDİNİ BÖYLE SAVUNMUŞTU

Serbest kalan kadın, "1 saatte 100 bin lira kazanmadım. O gün 7 bin 500 lira kazandım. 5-6 ayda 20 bin lira kazanıyordum. Bilerek göğsümü açmadım. Düğmem koptu. Kocam videoda yoktu, kolu çıkmış demek ki.. Kocam çok tepki göstermedi. TikTok'tan gelir elde ettiğim için belki. Hamile olduğumu kimse bilmiyordu. Benden daha kötüleri var. Ben en azından kötülük yapmadım. Evimin kirasını karşılayamadım, mecbur kaldım. Pişmanım, bu şekilde asla bir daha yayın yapmam." demişti.

rezil-yayin-yapmisti-unlu-sunucudan-tiktok-yorumu-001.jpg

“PAVYONA DÖNDÜ”

ATV’de yayımlanan ve sevilen gündüz kuşağı programını sunan Esra Erol, “TikTok’tan tiksiniyorum. Çünkü orası bir pavyona döndü" dedi. Ayrıca bu uygulamanın artık bir kısıtlamaya tabii tutulması gerektiğini söyledi.

rezil-yayin-yapmisti-unlu-sunucudan-tiktok-yorumu.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum