Saldıran köpekten yumruklarıyla kurtuldu! O anlar kamerada

Bitlis’te cadde üzerinde yürüyen bir vatandaşa, sokak köpeği saldırdı. Vatandaşın saldıran yumruklarıyla kurtulduğu anlar kameraya yansıdı.

Saldıran köpekten yumruklarıyla kurtuldu! O anlar kamerada

Bir vatandaş, Ahlat Selçuklu Çarşısı’ndaki caddede yürürken, sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

YUMRUKLARIYLA KURTULDU

Köpek bir türlü tuttuğu kolunu bırakmayınca, vatandaş yumruk sallamaya başladı. Kısa süreli boğuşma sonrası köpek hızla uzaklaştı.

O ANLAR KAMERADA

Köpeğin saldırdığı an ve sonrasında yaşananlar, yakındaki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde saldırıya uğrayan adamın, köpekle kısa süreli boğuşma yaşadığı, sonrasında yumruk darbeleriyle sokak köpeğinin uzaklaştığı, vatandaşın kolundan hafif şekilde yaralandığı ve saatinin parçalandığı görülüyor.

“BİRAZ KORKUTUCUYDU, ÇÜNKÜ KÖPEK İRİ YARIYDI”

Olay anının iş yeri kamerasına yansıyan esnaf Abdullah Akın, “İçerdeydik müşteriler vardı. Müşterilerle ilgilenirken dışarıdan bir ses duyduk. Hem köpeğin havlamasını hem de adamın bağırmasını duyduk. Dışarı çıktık en azından yardım edebiliriz diye. Çıkana kadar zaten olay bitmişti. Biraz korkutucuydu çünkü köpek de iri yarıydı. Çıktığımızda köpek adamın kolunu ısırmıştı. Bu durumda o çocuk olsa, başka biri olsa daha kötü sonuçlar olabilirdi.” diye konuştu.

saldiran-kopekten-yumruklariyla-kurtuldu-o-anlar-kamerada.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum