Sevgilisiyle yürüyen arkadaşını silahla vurdu, başında ölmesini bekledi

İstanbul’da Burak Sadri Irklı, sevgilisiyle yürüyen arkadaşı Turgay Sarıoğlu’nu silahla vurdu. Irklı, yere yığılan arkadaşının başında ölmesini bekledi, çevredekilere tehditler savundu. Şüpheli kendi bacağına ateş etti, trafiği durdurup yardım istedi.

Olay, Şirinevler Mahallesi Mahmutbey Caddesi üzerinde meydana geldi.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Burak Sadri Irıklı, sevgilisiyle caddede yürüdüğü sırada karşılaştığı arkadaşı Turgay Sarıoğlı ile bilinmen bir nedenle tartışmaya başladı.

BAŞINDA BEKLEDİ

Tartışmanın büyümesi üzerine Sarıoğlu, Irıklı'yı silahla ateş etti. Ardından şüpheli Sarıoğlu, Irıklı’nın başında bekleyerek yardım etmek için sağlık ekiplerini arayanları ölümle tehdit etti.

sevgilisiyle-yuruyen-arkadasini-silahla-vurdu-basinda-olmesini-bekledi.jpg

KENDİ BACAĞINA SIKIP ÇEVREDEN YARDIM İSTEDİ

Olay sırasında kendi bacağına yanlışlıkla ateş ettiği öne sürülen şüpheli ise silahıyla trafiği durdurarak çevredekilerden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri Burak Sadri Irıklı'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı ise ambulansla hastaneye götürüldü. Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından olayla ilgili soruşturma başlatılırken Turgay Sarıoğlu ve Burak Sadri Irıklı'nın çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi. Şüphelinin olay sonrası trafiği durdurmaya çalıştığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

“AMBULANS ÇAĞRIRSANIZ SİZİ DE ÖLDÜRÜRÜM”

Saldırı sırasında orada olan Bayram Bulut, “Çıkarmış silahı, vatandaşı öldürmüş. ‘Ambulans çağırırsanız sizi de öldürürüm’ diye tehdit etmiş. Ondan sonra silahla ateş etmiş, daha sonra silahla kendini vurmuş" dedi.

sevgilisiyle-yuruyen-arkadasini-silahla-vurdu-basinda-olmesini-bekledi-001.jpg

“SİLAHLA ARABALARI DURDURMAYA ÇALIŞTI”

Görgü tanığı Ali Osman Karatay, “Gece saat 02.30 sıralarında arka sokakta birbirlerine bağrarak küfürler ederek geldiler. Caddeye çıktılar, o sese ben uyandım. Adamın birisi sokağın başında yatıyordu, ölmüş. Arkadaşı öldürmüş, ardından silahla arabaları durdurmaya çalıştı. 8-10 tane polis aracı geldi ve polisler kalabalığı dağıttı. Ölen öldü, yaralıyı da hastaneye kaldırdılar" dedi.

sevgilisiyle-yuruyen-arkadasini-silahla-vurdu-basinda-olmesini-bekledi-002.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.