Sobadan sızan zehirli gaz, 2 kardeşi hayattan kopardı

Adıyaman'da şiddetli rüzgar nedeniyle sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenen 5 kişilik aileden 2 çocuk hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan anne, baba ve bir çocuğun durumu ağır.

Sobadan sızan zehirli gaz, 2 kardeşi hayattan kopardı

Kayalık Mahallesi Eski Zey Caddesi üzerindeki 75 numaralı evde meydana gelen olayda, gece hava sıcaklığının eksi 5 dereceye kadar düştüğü Adıyaman'da şiddetli rüzgar korbonmonoksit gazı zehirlenmesine neden oldu. Beş kişilik Yıldırım ailesi gece yaktıkları kömür sobasından etkilendi.

EŞİ VE ÇOCUKLARINI BAYGIN HALDE GÖRDÜ

Baba Rıfat Yıldırım sabah kalktığında eşi ve çocuklarının baygın bir şekilde yattığını görünce 112 Acil Sağlık ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen ekip ve polisler eve girdiklerinde Yıldırım ailesinin baygın bir şekilde tek odada yattıklarını gördü.

BİR EVLATLARI HAYATTA KALDI

Sağlık ekipleri ilk müdahalede Baba Rıfat Yıldırım ve Anne Meliha Yıldırım ile çocukları Taha Yıldırım'ın hayatta olduklarını, ancak diğer kardeşler Dilan Yıldırım ve Muttalip Yıldırım'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

HAYATİ TEHLİKELERİ DEVAM EDİYOR

Ambulanslar gazdan etkilenen anne, baba ve 1 çocuğunu hastaneye kaldırırken, olay yerinde hayatını kaybeden iki çocuk Cumhuriyet Savcılığı'nın otopsisi sonrasında Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan 3 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

adiyaman-haber-zehirlenme.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.