Son Dakika: Kamyon cenaze namazı kılanların arasına daldı, ölü ve yaralılar var

Son Dakika Haberi! Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde freni boşalan kamyon cenaze namazı kılanların arasına daldı. Feci kazada 4 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.

Son Dakika: Kamyon cenaze namazı kılanların arasına daldı, ölü ve yaralılar var

Kahramanmaraş'ta kamyon dehşeti! Freni boşalan araç cenaze namazı kılanların arasına daldı, 4 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.

İddiaya göre; Kırsal Darıobası Mahallesi'ndeki Davut Avan'ın cenazesi için Kavaklı Mezarlığı'nda tören düzenlendi.

Törene katılmak için halkın toplandığı sırada, Kahramanmaraş-Andırın kara yolundan gelen bir kamyon kalabalığın arasına daldı. Kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi yönlendirildi.

İşte kaza yerinden gelen ilk görüntüler:

4 ÖLÜ, 25 YARALI VAR

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer şu an olay yerine seyir halinde olduğunu belirterek, "Şu an için 4 can kaybımız, 25 yaralımız var. Yaralılarımız arasında hayati tehlikesi olan vatandaşlarımız da söz konusu." açıklamasında bulundu.

son-dakika-kamyon-cenaze-namazi-kilanlarin-arasina-daldi-olu-ve-yaralilar-var.jpg

ŞOFÖR GÖZALTINDA

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki ise şunları kaydetti:

"Olay vahameti açısından 2 cumhuriyet savcısı görevlendirilmiş olup, olayın şüphelisi sürücü gözaltına alındı. Şu an için 4 ölümüz var. Kazada ağır yaralıların da olduğu, 25 vatandaşımız yaralandı. Soruşturma tüm yönleriyle titizlikle sürdürülüyor."

son-dakika-kamyon-cenaze-namazi-kilanlarin-arasina-daldi-olu-ve-yaralilar-var-001.jpg

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da, kazada 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 25 kişinin yaralı olarak sağlık kuruluşlarına sevk edildiğini bildirdi.

Bakan Tunç açıklamasında şunları kaydetti:

"Kahramanmaraş ili Andırın ilçesi Darıova Mahallesinde meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Darıova mahallesinde cenaze defin işlemi için toplanan vatandaşlarımızın bulunduğu alana giren bir kamyonun vatandaşlarımızın üzerine devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 4 vatandaşımız vefat etmiş, 25 vatandaşımız yaralanarak sağlık kuruluşlarına sevk edilmiştir. Kaza sonucu 3 araçta hasar oluşmuştur."

Haberlerin size WhatsApp aracılığıyla ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Haber Dairesi Son Dakika sistemine dahil olabilirsiniz.

HABER DAİRESİ WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:DHA / AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.