Son Dakika: Kayıp yörük kızı Müslüme’den acı haber! Cansız bedeni bulundu

Son Dakika Haberi! Konya'dan gittikleri Mersin’in Gülnar ilçesinde kaybolan ve 10 gündür aranan yörük kızı Müslüme Yağal’ın cansız bedeni bulundu.

Konya'dan gittikleri Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolan yörük ailenin 3 yaşındaki kızı Müslüme’den ne yazık ki acı haber geldi. 10'ncu günde, olay yerinden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta, Müslüme'nin cansız bedenine ulaşıldı.

10 GÜNDÜR ARANIYORDU

Konya’nın Bozkır ilçesinden kışı geçirmek için Mersin’in Gülnar ilçesi Yanışlı bölgesine giden yörük ailenin 3 yaşındaki kızı Müslüme aynı gün akşam saatlerinde bisikletiyle oynarken ortadan kayboldu.

Aile ve çevredekilerin yaptığı aramada bulunamayan küçük kız için haber verilmesi üzerine jandarma, itfaiye, AKUT, UMKE, belediyeler ve AFAD’a bağlı ekipler sevk edildi.

Bölgede ilk gün gönüllülerin de yer aldığı 700 kişi arama çalışmasına katıldı. Daha sonra 200 kişiden oluşan profesyonel ekiple, belediye, çeşitli kurum ve gönüllülerin katıldığı 300 kişi 12 kilometrelik vadi, orman ve dağlık alanda defalarca arama çalışması yaptı.

Çalışmalara iz takip, kadavra ve kokuya duyarlı köpekler, insanlı keşif uçağı, termal droneler de destek verdi ancak hiçbir sonuç alınamadı.

ACI HABER GELDİ

Bugün Müslüme’nin kaybolmasının üzerinden 9 gece geçti 10’uncu güne girildi. Ekipler öğle saatlerinde acı manzarayla karşılaştı. Olay yerinden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta, Müslüme'nin cansız bedenine ulaşıldı. Günlerdir her yerde aranan küçük kızları Müslüme'nin ölüm haberini alan ailesi gözyaşına boğuldu. 

Ekiplerin bölge ve ceset üzerindeki incelemeleri devam ediyor.

2021/11/12/kayip-yoruk-kizi-muslume-hala-bulunamadi-001.jpg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.