Altın 7163.23
BIST 12433.5
Dolar 43.8231
Euro 51.6827
Sterlin 58.8382

Sosyal medya paylaşımı tepki çekmişti! Bedri Usta hakkında soruşturma başlatıldı

"Bedri Usta" adı ile tanınan Bedrettin Aydoğdu hakkında tepki çeken sosyal medya paylaşımı nedeniyle soruşturma başlatıldı.

Sosyal medya paylaşımı tepki çekmişti! Bedri Usta hakkında soruşturma başlatıldı

"Bedri Usta" adı ile tanınan Bedrettin Aydoğdu’nun, sosyal medya üzerinden restoranındaki yemek fiyatlarına tepki gösteren bir kullanıcıya verdiği yanıt sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

Aydoğdu paylaşımında, "Senin takipçin az, paylaşayım da adam gör" ifadelerini kullanmıştı. Sosyal medyada büyük tepki gören paylaşımın ardından hareket geçen savcılık, Bedrettin Aydoğdu hakkında soruşturma başlattı.

sosyal-medya-paylasimi-tepki-cekmisti-bedri-usta-hakkinda-sorusturma-baslatildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Başsavcılığımızca, sosyal medya mecralarında kamuoyuna yansıyan ve bir vatandaşa ait paylaşımın, 'Senin takipçin az, dur ben paylaşayım da adam gör' şeklindeki ifadelerle yeniden paylaşılması suretiyle yüksek fiyat uygulamalarına ilişkin içeriklerin yayımlandığı iddiaları kapsamında, 'Bedri Usta Kebap' adıyla faaliyet gösteren işletme ile işletme sahibi Bedrettin Aydoğdu hakkında yapılan ihbar ve şikâyetler üzerine resen soruşturma başlatılmıştır. İddialara konu paylaşımlara ilişkin gerekli kayıt ve tespit işlemleri yapılmış olup, ilgili kurum ve kuruluşlarla ivedilikle yazışmalara başlanmıştır. Soruşturma işlemleri, mevzuat hükümleri çerçevesinde ve titizlikle sürdürülmektedir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.